Mys!

Igår va de så varmt!! Massa svett på prommisarna på jobbet. Å på lurren satt vi som vanligt ute å åt, men de va sjukt varmt. Så vi lånade vattenslangen av hasse å fixade oss en kalldusch :-D då blev de genast mycke skönare å sitta i solen när man va blöt!
Efter jobbet sen åkte ja hem. Prata me kim å freddan å vi kom fram till först att hundarna skulle få bada. sen kom vi på att ingen av oss hade ätit, så då borde vi grilla! Så vi möttes utanför ica å handlade korv me bröd å räksallad å coleslaw, mumsi mumsi.  Sen åkte vi till ett bad, men där vare ingen sol kvar plus att de krylla av mygg stora som myrslokar minst!! Vi åkte till ett annat bad istället. Hundarna for omkring som tokar å bada å hade kul! De va ett fint bad vi åkte till, i rosersberg tror ja. Ett riktigt svenskt bad, de va så mysigt!!
(allt va jättemysit, förutom att min jävla unghund inte lyssnade på ett enda ord ja sa, morr!!! men nu e vi kompisar igen... :-)  )


Ja pratar i sömnen väldigt ofta för dom som inte visste. Inatt har ja visst inte pratat, men låtit som en hamster. Hur dom nu låter..... Fick ett mess av putte nu på morronen där han skriver att ja ska akta mej för katter. Jag: varför? han: hamstrar ska väl akta sej för katter, shit va kul du lät inatt.

Sån e ja :-)
Nu ska ja snart till jobbe, Emma kommer på besök idag me sitt ragg., spännande

bajbaj

Kommentarer
Postat av: Kim

sista bilden, ha ha frodan har en bögrumpa :-)
Snygg bild när nilma dyker :-)

2008-06-02 @ 14:09:20
URL: http://frobec.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0