Nu har det vart midsommar igen

Japp, i fredags vare midsommarafton. Skulle eg ha åkt till Freddans landställe, men de sket sej tyvärr. Så vi åkte till hundarnas ö på drottningholm, va där några timmar. Sen åt vi på Hard Rock Cafe i stan. De va gott. Sen blev det en öl å yatzy på uteplatsen :-)

I lördags åkte vi motorcykel! Det var mysigt! Åkte först ut på djurgårn å åt braklunch på Ekorren. Gott gott gott, å dyrt dyrt dyrt :-) Sen åkte vi ut en sväng på Lidingö. Vilka hus det finns där!!! Så fina! På kvällen sen åkte ja å hämtade mina päron. Vi va hos oss å spelade pictionary och drack öl. Och skrattade!!! En hel massa! Jättekul kväll!
Idag har vi vart i hundgården en sväng. En pitbullvalp på 6 månader va där, men nilma va surkärring å ville inte alls leka me han. Han gjorde många tappra försök, men utan resultat. Sen har vi vart vid jobbet å simmat oxå. Eller hon har simmat. Massa! Det är så kul å se, hon pinnar på allt va hon orkar me sina smala ben. Sen såklart lite yatzy igen :-D


Vi är beroende av 2 saker i den här familjen, Yatzy och Desperate Housewives. Haha vi har laddat ner alla säsonger å kollar nåt avsnitt varje kväll!

Ikväll blire bara lugnt. Börjar en film kl 9 som vi tänkte se. Sen imorrn blir det ju filmernas film!!! Ska se Sex and the city i kista!!! ser ja fram emot!!
bajbaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0