Världens modigaste jag!!!

Ja e inte klok i huvet! På riktigt! Igår va vi på grönan, ja sara å putte. Skulle avsluta vår femkamp från i lördags, och inte minst kolla på Carl-Einar Häckners show. Den va som vanligt mycke bra! En sjuk människa, en helt fantastisk människa!! Me love!


Å sen efter showen tog vi sista grenen, mycke skoj! Å vem vann hela kampen? tål å tänkas på............. jomen de va ju jag!! haha

Men nu till varför ja inte e klok på en enda fläck. Vi hade ju kvar en åk-kupong oxå sen i lördags. Vi tänkte då åka radiobilarna, men där hade de regnat in så dom va stängda. Vi går runt en stund å funderar, då kommer ja på den briljanta iden å åka KVASTEN!!! Sagt å gjort! Först går vi å pratar med (eller ja pratar med) tjejen som säljer foton från kvasten. Frågar hur den är, om man spyr, ja berättar att ja aldrig i mitt liv åkt nåt liknande och att ja e livrädd. Hon försäkrar mej om att den inte e ett dugg farlig, en ganska löjlig berg-o-dalbana. Ett litet uns lugnad går vi in å sätter oss. Ja e så jävla rädd!!! Måste berätta de för dom som kör oxå, så dom får oxå försöka lugna mej... Sen åker den! Shit! Pomfritt! Ja e så jävla rädd! Så mycke som ja skrek i den attraktionen har ja nog aldrig skrikit i hela mitt liv! I vissa svängar gick de tillåme inte å skrika.

På en minut var den över! Kändes visserligen som minst 5 minuter. När vi stod stilla så skakade ja i hela kroppen! Visste inte att man kunde skaka så mycke av bara rädsla haha. De va tillåme en utmaning å ta sej ur de där sätet, benen bar inte riktigt som dom skulle. Men men, ja överlevde!! Mot alla odds! E lite stolt över mej själv faktiskt hahahahaha.

Köpte såklart bildbeviset så att folk som inte tror mej faktiskt kan få se! Å bredvid fotot står lite info om banan. Den tar en minut, fine, de kanske den gjorde. Den går 55 km/h, HA har dom åkt den? Högsta punkt 20 m, MY ASS att de va, de va minst 1 km upp i luften!

Nu när alla har läst de här så e ja ännu mera nördförklarad än va ja redan e, folk har åkt balder å andra farliga grejer utan å blinka. Å för mej tog de 28 år innan ja åkte en mes-bergådalbana..... Får väl bjuda på de :-)

Ha en bra dag i vattenpölarna å bajsregnet! bajbaj

Kommentarer
Postat av: Katja

hahahahahahahahahaaaa... du e duktig!!! Tar det 28 år innan du åker ngt liknande igen? Ush va trist att det regnar bajs hos er, här öser det ner vatten! ;-) Kraaam!

2008-08-08 @ 08:13:16
Postat av: Annelie

mycke möjligt att de tar 28 till nu... visst de va kul oxå, men shit va läskigt :-)

2008-08-08 @ 08:25:23
Postat av: Camilla

Å va roligt, äntligen äntligen, men visst var det lite kul ialla fall???

2008-08-08 @ 10:49:42
Postat av: Anna Frans

hahahha! Det här var ett kul inlägg. Trodde först det skulle stå att du hoppat bungy jump eller nåt. hahahha

2008-08-11 @ 20:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0