Hemska dagar...

Har haft några riktigt hemska dagar den här veckan! Först började Nilma halta massor i söndags kväll. Vet inte vad som har hänt. Sen på måndagen upptäcker ja en knöl under hennes haka! Ja har varit sååååååå rädd att hon har cancer. Att man kan vara så orolig. Igår hade vi en veterinärtid kl 16.30. Så hela dagen var verkligen en pärs å vänta. Grina väl ungefär en 7 gånger under dagen på jobbet.

Åkte dit å vetten klämde å böjde på benet men hitta inget uppenbart, så bestämde sej för röntgen. Innan röntgen så stack hon en nål i hennes knöl för å ta prov på. Hon sa direkt när hon såg "vätskan" i knölen att det här kan inte vara cancer! Ååååååååååååååååååååååååå vilken lättnad!! Som flera ton försvann från mitt hjärta. Sen skulle vi in på röntgen, å hon sa att eftersom Nilma e så snäll så behöver vi inget lugnande =) *STOLT*.

In på röntgen, ja följde me. Hon va lite rädd därinne, men de gick bra. Viftade på svansen å gav mej en puss genom munkorgen när de va klart =) Munkorg har dom på alla för säkerhet, för ifall det gör ont på hunden så kan den hugga.

Fick veta att röntgenbilderna såg jättefina ut, så de som gör ont är troligen ett ledband, ligament eller en vanlig stukning. Vi fick recept både på antiinflamatoriskt för benet å antibiotika för knölen. Åkte fort ner till Väsby C för å kolla om de fanns nåt apotek. De fanns de, å ja kom in 8 min innan stängning =) Fick medicinen vi behövde, så nu e Nilma på bättringsvägen =) =) =)Vilken lättnad!!! Ja va helt matt i kroppen hela kvällen sen. Det tar på krafterna att vara så orolig! Kände när vi närmade oss hemma att ja va värd en red bull efter de här =) Stannade på Statoil. Köpte en red bull till mej å en glass å cigg till Putte. Ja fick visa leg hahahahahahaha. Tack för de =) Ja ser väl ut som 17, eller............

Bajbaj

Kommentarer
Postat av: Putte

ja igår var en jobbig dag tills vi kom hem lilla nilmisen men så stolt har man sällan vart...duktiga flickan L

japp inte en dag äldre än 17..hahahahahaha

puss

2009-06-18 @ 09:25:02
Postat av: Camilla

Vilken jätte fin bild. SKönt att nilmisen är på bättringsvägen.Puss

2009-06-18 @ 14:03:04
Postat av: emilia

Usch vilken jobbig vecka men VAD SKÖNT att Nilma mår bra!!!!! Ha en trevlig midsommar nu!! kram

2009-06-18 @ 19:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0