Tvättmaskinshistorien

Kim min vän å kollega har skrivit ett inlägg i sin blogg som ja har kopierat. Hon skrev så bra om vårat äventyr på Elgiganten idag, så här kommer de...


Ska de va så svårt att köpa en tvättmaskin???


Idag så bestämde ja och Anli att vi skulle åka till Barkarby på Elgiganten och köpa en tvättmaskin till jobbet.....
De va ett tag sedan nu som vi hade en, vi kan inte ha så skitigt som de blir nu när de regnar lr låna Hasses varje dag går ju inte heller.... Men iaf... De börja ju me att vi skulle äta lurre på McDonken. Vi tänkte ju att de skulle gå snabbare inne, men där hade vi fel, våran snabbmat fick vi efter vi stått i kö i 25 min....

Vi kommer till Elgiganten och de kommer en säljare mot oss och jag frågar om han kan tvättmaskiner, och han svarar ja.
De börja illa redan på en gång, han skulle ta kreditupplysning på Annelie, och frågade hur mycket hon tjäna i måndaden,.
Vi ba: de e olika från månad till månad.
Han: Man måste komma upp i mins 120000 per år.
Vi: ja men de gör vi.
Han: Men hur mycket tar ni ut?
VI: Ja men säg 120000 eftersom vi får mer än de då spelar de väl ingen roll....
Han: vaddå du kan ju inte bara hitta på nått, dom på banken kommer att kolla upp att de stämmer.....
Va e problemet?? Vi kommer ju över 120000 men vet inte exakt, attitydproblem......
Sen sa vi att vi skulle ha en maskin som tål hundhår och lite grus, (skit)
Då haka han upp sig på dessa gruskorn som vi menade va, lite lera och sånt man får med sig in från skogen, och han sa att då kunde vi inte köpa nån maskin, för man kan inte tvätta grus och att han inte hade tänkt att ta på sig ansvaret om den skulle gå sönder osv... Nä självklart inte men vi ska inte tvätta en fotbollsplan, de e lite lera......
SHIT GUBBJÄVEL!!! så sa vi till på "skarpen" att de va INTE grus vi prata om... Då fatta han, men då undra han hur ofta man skulle tvätta för alla deras maskiner tål typ bara 1-2 tvättar i veckan.... VA??? E DE ETT SKÄMT??
Så sa vi att vi skulle tänka ett tag.... Vi gick ut och ringde Fredrik, haha han kunde väl "bråka" lite med honom.... :-)
Han kom dit.... Fredrik börja kanske inte med bästa attetyden så gubben sa: Asså du behöver inte hålla på så som du gör... HAHAHHAHAH!!!!
Men sen så bestämmer vi för en maskin som dom har på kampanjvara för ca 3500:- eftersom alla maskiner SKULLE gå sönder om dom andvändes så tog vi inte en så dyr.... När vi ska betala va säger gubbjäveln då???
- DEN FINNS INTE PÅ LAGER!!!!!!!
Så ska du köpa en tvättmaskin på elgiganten med en idiot som "säljare" så måste du först och främst tvätta RENA kläder, helst inte använda den alls.... för då kan den gå sönder..... men sen när du har bestämt dig så blir du lurad.... För dom har inte ens någon maskin att sälja...... Så nu måste vi dra någon annan stans å hitta en maskin som kanske tål att tvätta några kläder i.....
Vi har en beggad maskin på jobbet som nu tyvärr e sönder MEN, den va minst 10 år när vi köpte den och den har hållt för dagiset i över 2 år, utan ens att rensa lr serva till kablar och allt sånt som man kanske borde byta ibland :-)..... Hur ska då en NY maskin inte klara nått??

Kim, hoppas de va åkej att ja kopierade rakt av, men du hade beskrivit så bra, så då besparade du mej att försöka förklara hur de va :-)

bajbaj

Kommentarer
Postat av: Camilla

Usch jag föstår hur arga ni måste varit, han säljaren borde nog se sig om ett nytt jobb :-) hittade ni någon annan maskin?

2008-10-01 @ 20:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0